Hur finner vi lyckan?

Dagens debatt handlar om den stora problematiken med att allt yngre ungdomar testar och förser sig med olika typer av berusningsmedel. Hemskt att stora, finansiella sattsningar inte givit oss något resultat. Varje helg, i varje kommun i hela Sverige dricker sig ungdomar berusade, eller blir höga på någon tung drog. Konstigt att det går utför för ungdomar i skolan, när de inte längre har råd att betala skolmaterial för att hela slanten går till berusningsmedel. När skolgången påverkas har det gått för långt, något måste göras! Därför har jag listat några alternativa rusningsmedel, som kostar en mindre summa pengar:

Whiteboardpennan - Magisterns tredje ben, hans älskling och sin ende vän. Whiteboardpennor ger ett lagom stort rus och finns i flera kulörer. Till exempel har Ni den gröna som har en smak av sjögräs och doftar frihet. Den blå pennan har en svag smak av delfinhud och en utsökt doft av systembolagets blåa kassar.

Tippex - ger en krämig och mjuk smak. Tippex används oftast i de lite finare kretsarna. Skulle det slinka ur några ful ord i munnen går det alltid bra att fylla munnen med en flaska tippex så är orden borta. Tippex hittar ni ofta i olika kontorslandskap, fråga gärna Er sekreterare om råd.

Thinner - En fyllig smak, eventuellt kan en bismak av vänstertrafik infinna sig. Kan i vissa extrema och olyckliga fall leda till ögonirritation, skulle så vara fallet, råder vi Er att uppsöka läkare. Thinner används oftast i samband med den årliga deklarationen.

Idrottsstrumpa - För er som vill nå ett enormt rus på 2 blanka, kan jag rekommendera Er en riktigt blöt idrottsstrumpa. Kännetecknas ofta av en välkommnande doft av sommaräng. Strumpan ger oftast ett kraftigt rus vilket ofta leder till ett avsvimmande inom några sekunder. Starkt ångestdämpande!

Så för er som vill snåla lite på veckopengen har ni nu fått fyra stycken otroligt bra tips som i de flesta fall ger ett infinnande av lycka!
image14

Kommentarer
Postat av: mandy

hahaha ooops, osmart av mig att skriva det :S undra om man ska ändra :P

Postat av: Anonym

jag tror dom tjänar en hel del iallafall :)

2007-03-06 @ 14:02:32
Postat av: Anna

Whiteboardpennan är en favorit indeed.

2007-03-06 @ 15:04:47
URL: http://annass.blogg.se
Postat av: hille

hmm... kan man använda Tippex på datorskärmen??? hehe... =)

ja nåt vet ja här i livet... kan va därför ja har d som ja har d... haha...

2007-03-06 @ 15:14:18
URL: http://peerless.blogg.se
Postat av: Lou

Haha, ja man vet aldrig vad jag skulle fått för straff om de haffat mig där när jag sprang runt med min skinka. hemska tanke :)

2007-03-06 @ 19:50:41
URL: http://Lilolou.blogg.se
Postat av: helen

haha ja vad gör man? ler och ser glad ut ändå antar jag, hehe. kul inlägg om alternativa vägar att finna lyckat förresten!

2007-03-07 @ 01:06:37
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: hille

haha... hmmmm.... attans oxå... ja vill inte ta ansvar för konsekvenserna själv juhe... hehe...

2007-03-07 @ 14:37:44
URL: http://peerless.blogg.se
Postat av: Angelica

hah skönt inlägg!

2007-03-08 @ 21:44:43
URL: http://likeitornot.blogg.se
Postat av: Maria

Haha, nej ur den synvinkeln är det nog positivt att vara vig som en 80-åring:)

2007-03-09 @ 10:41:50
URL: http://mariiamiia.blogg.se
Postat av: Fia

Haha! skön stajl på inlägget

2007-03-11 @ 15:27:12
URL: http://surfinbabe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback